25-04-11

Natuurjogging Londerzeel 8km 9de op 151 deelnemers 32:11

Deze namiddag stond de Natuurjogging te Londerzeel op het programma. Een vlakke wedstrijd voornamelijk op onverharde wegen. Door de warme temperaturen maar vooral door de verschillende starturen (de kinderen om 13u30, de 12km als hoofdafstand om 15:45) van de verschillende wedstrijden had ik vandaag eens voor een kortere afstand gekozen, nl de 8km.

Eerst en vooral liep Lotte vandaag met de 6 tot 8 jarigen mee. Ze kreeg 500 meter voorgeschoteld en als een van de allerjongsten ging het zeer vlot. Eigenlijk was ze nog net iets te jong om te mogen starten. Robbe ging samen met Lotte nadien nog van start op de snoepjesloop of caramellenjogging. Whatever, op en af telkens 10 meter van en naar manden snoep en ander lekkers. 't was eens iets anders.

Omstreeks 14u45 werd het tijd om mezelf naar de start van de 8km te begeven. De eerste kilometer ging zeer snel, 3:34, gezien mijn huidig vormpijl veel te snel en dus pure zelfmoord. Blijkbaar ging het voor enkele concurrenten ook te snel want gedurende de volgende 7km kon ik nog een 3 a 4tal plaatsen goedmaken en als 9de finishen. De uitslag (eerste 3) en eventueel enkele fotokes volgen later.

Er is nog heel wat werk aan de winkel om op 29 mei geen mal figuur te slaan in Brussel. Trainen, trainen en nog eens trainen, uiteraard afgewisseld met wat rust, zal de boodschap wezen. Er staan eveneens nog 2 wedstrijden op het programma: Lot en Dwars door Brugge.   

21:13 Gepost door Rupert in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.