19-06-11

Sabboikajogging Buizingen 12km in 50:48 4de (1ste senior)

Deze namiddag nam ik deel aan de Sabboikajogging te Buizingen, een thuiswedstrijd daar ik op 1,5km van de start en aankomstzone woon. Deze wedstrijd loopt tevens over enkele van mijn trainingsomlopen. Enkele dagen geleden sprak ik met ex-collega Sam Moureau af om hem te hazen over de 12km. Zelf keek ik voorzichtig uit naar deze wedstrijd daar ik door een scheenbeenblessure anderhalve week niet had gelopen en tijdens de voorbije dagen slechts 2 korte trainingstochten op de teller had.

De start werd rustig aangevat en gaandeweg tijdens de eerste ronde konden we al vlot opschuiven in het deelnemersveld. Bij de doortocht lagen Sam en ik op de 5de en 6de stek. Tijdens de 2de ronde probeerden we de concurrenten die achter ons lagen van ons af te houden, wat goed lukte. Met nog een 2tal kilometer te gaan probeerde ik, met succes, de loper op de 4de plek bij te benen.

In de einduitslag leg ik beslag op de 4de plaats en blijkbaar heb ik de wedstrijd beeindigd als eerste senior. Sam werd knap 6de. Volgende week loop ik de wedstrijd van mijn eigen club: nl.  De Leeuwerikloop te St-P-Leeuw.

leeuwerikloop_2011.jpg

 

20:40 Gepost door Rupert in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Da's knap gelopen Rupert, zo'n tijd zat er bij mij niet in. Maar best tevreden met m'n 1u00. Succes op de Leeuwerikloop zaterdag!

Gepost door: Rudi | 21-06-11

De commentaren zijn gesloten.