28-08-11

Dwars door Zaventem - Lennik - Oetingen

Jawel, de afgelopen 2 weken nam ik aan 3 Dwars door Wedstrijden deel.

Op maandag 15 augustus ging ik traditiegetrouw van start te Zaventem. Net zoals vorig jaar koos ik voor de 10 kilometer (een wedstrijd in lijn van Sterrebeek naar Zaventem). Aan de start een pak goeie lopers en van bij de start wist ik al dat een 4de plaats, zoals vorig jaar, moeilijk haalbaar zou zijn. De race verliep vrij goed maar de hoogst haalbare plaats in de eindrangschikking was stek 13.

4 dagen later stond ik aan de start van Dwars door Lennik. 11,2 kilometer verdeeld over een kleine ronde van 1km en dan nog 3 rondes van 3,4kilometer. Net zoals vorige week stonden er een aantal kleppers aan de start. Na een gemiste start kon ik tijdens de aanloopronde terug wat naar voren oprukken. Deze inspanning bekocht ik later tijdens de wedstrijd met een lichte terugval. Met een 17de plaats moest ik deze keer tevreden zijn.

Deze namiddag nam ik dan deel aan Dwars door Oetingen. Onverwachts liep het vandaag zeer goed. Tot mijn verbazing, doordat ik de voorbije week amper geloepn had, werd ik 3de op de 11 kilometer. Een mooie uitslag om de drukke augustusloopmaand mee af te sluiten.

20:10 Gepost door Rupert in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.